اضافه کردن مطلب بین خطوط شکواییه قابل تشخیص هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #32600362

باسلام و عرض ادب
شخصی که قبلا از او شکایت جعل سند و حقوقی کرده بودم از من با اتهام افترا و تشویش اذهان عمومی شکایت کرده که دروغ هست وکیل او در شکواییه گفته در محله زندگی موکلش افترا کرده ام ولی خودش در اظهارات کلانتری گفته در محل زندگی پدرش افترا و نشر اکاذیب کرده ام. من به این تناقض کتبا اشاره کردم دادیار به اظهارات شاکی و وکیلش در این مورد توجه نکرد حالا قرار منع تعقیب صادر شده ولی نه بخاطر این تناقض. بخاطر اینکه من قبلا شاکی این شخص در دو پرونده بودم. الان وکیل شاکی در شکواییه دست برده و بین خطوط شکواییه اسم خیابان محل زندگی پدر شاکی را بعنوان محل وقوع جرم اضافه کرده و نسبت به قرار اعتراض کرده و پدر شاکی را هم شاهد معرفی کرده
از نظر قانونی نوشته ریز بین خطوط شکواییه سندیت دارد؟
من چگونه این قضیه را اثبات کنم؟

متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام ایشان جعل محسوب شده و جعل خطوط دستنویسی شده، توسط کارشناس خط نگاری قابل تشخیص است.

اضافه کردن مطالبی به شکوائیه بعد از تقدیم آن ؛ به معنای انجام جرم جعل میباشد و با ارجاع موضوع به کارشناس قابل تشخیص