خانومم میتواند به استناد این موضوع در صورت مخالفت بنده طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #32504531

با سلام و قبولی طاعات
خانوم بصورت قطعی محکوم به تمکین گردیده و اجرائیه صادرشد که باز هم راضی به تمکین از بنده نشده است و در حال دریافت مهریه از حقوق بنده بصورت ماهانه میباشد اگر دادگاه به بنده مجوز ازدواج مجدد بدهد، با توجه به اینکه حق طلاق با بنده است و با طلاق خانومم در هر شرایطی مخالفم، آیا این مجوز ازدواج مجدد میتونه تاثیری در سلب حق طلاق از بنده در قبال خانومم در این شرایط داشته باشد.
سپاس و تشکر از وکلای مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطابق قانون حق طلاق از زوج قابل سلب شدن نمی باشد و اگر ازدواج با اجازه دادگاه باشد زوجه نمیتواند به آن استناد کند و طلاق بگیرد مگر این که تحت شرایطی درخواست طلاق بدهد

باسلام واحترام زوجه به هیچ وجه و با هیچ دلیلی نمی تواند حق طلاق را از زوج سلب نماید چون ازدواج مجدد شما با حکم دادگاه بوده
در نهایت بعد از سالها مفارقت شاید از باب عسر و حرج بتواند در قبال بذل حقوق مالی خود طلاق بگیرد

با سلام در صورت اذن دادگاه به ازدواج مجدد شما به علت عدم تمکین و نشوز زوجه امکان طلاق بلافاصله برای ایشان بوجود نخواهد آمد اما در طی سالهای آینده با اثبات عسر و حرج میتواند تقاضای طلاق نماید.

باسلام.مجوز ازدواج مجدد؛موجب سلب حق طلاق نمیشود.هرچند زوجه اول به حکم تمکین عمل نکرده و شما هم راضی به طلاق نیستین. و طبق قانون مدنی و حمایت خانواده و شرعا مرد بشرط داشتن استطاعت مالی و رعایت عدالت در میان زوجه ها در روابط زناشویی و قدرت بر راضی نمودن در تکالیف و وظایف زناشویی و مالی میتواند تا چهار زوجه اختیار نماید.

با سلام
زوجه به هیچ وجه و با هیچ دلیلی نمی تواند حق طلاق را از زوج سلب نماید چون ازدواج مجدد شما با حکم دادگاه بوده
در نهایت بعد از سالها مفارقت شاید از باب عسر و حرج بتواند در قبال بذل حقوق مالی خود طلاق بگیرد

اجازه ازدواج مجدد مجوزی برای طلاق زوجه نخواهد بود اما پس از مدتی با درخواست طلاق زوجه به علت عسر و حرجی که حادث گردیده موافقت خواهد شد.

با سلام خدمت شما عرض کنم خیر حقیقی نشان داده نمی شود اما این را باید شما مد نظر داشته باشید که زوجه بعد از چند سال میتواند درخواست طلاق دهد و احتمالا با درخواست طلاق ایشان نیز موافقت خواهد شد