اگه کارشناس اون منزل را تایید کند دفاعیات بنده تاثیری دارد در پرونده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۴ #32315068

بنده زوجه میباشم که در پرونده الزام به تمکین که زوج در خواست داده است. دفاعیات خود را طی این لایحه ارائه داده ام ۱- پرداخت نکردن نفقه که زوج طی رای دادگاه محکوم شده ۲- پرداخت نکردن وام ازدوجم که به حساب زوج و پدر زوج واریز شده مدارک حساب موجود میباشد ۳- ضرب و شتم زوجه توسط زوج که برگ معرفی پزشک قانونی ارائه گردیده است. شایان ذکر است که قاضی پرونده الزام به تمکین اعلام نموده این موارد تاثیری در پرونده ندارد. لذا اگه زوج منزل تهیه کند باید زوجه از ایشان تمکین کند. خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید. چون زوج یه قولنامه صوری ارائه داده است و قاضی دستور کارشناسی بازدید از منزل را صادر کرده است. لذا بنده اگه کارشناس اون منزل را تایید کند دفاعیات بنده تاثیری دارد در پرونده یا نه. راهکارم چیست؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تمایل به زندگی و ملحوظ نظر قراردادن وضعیت خانوادگی ، فرزندان و جمیع شرایط خود با تشریح موضوع و تقدیم دادخواست ی توانی عسر و حرج خود را با استناد به موارد اعلامی اثبات کنید.
ادعاهای شما قابلیت پیگیری دارد و در صورت اثبات کاملا با این تواصیف رای بنفع شما است و از مصادیق عسر و حرج برای شما است.
در خصوص منزل و قولنامه باید شما صوری بودن آن را به کارشناس و قاضی اعلام فرمائید.

با سلام و احترام عسر و حرج بصورت مطلق و عام در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی لحاظ شده است و جنبه تمثیلی ذیل ماده مذکور آمده است با مشاهده توضیحات شما قاضی دادگاه را مجاب برای احراز عسر و حرج ننموده است بخصوص ضرب و جرح شما ظاهر در نظر قاضی دادگاه خوف ضرر جانی نبوده است علی ایحال در صورت ادامه رفتار سابق توسط همسرتان حق شما برای تسلیم دادخواست مجدد طلاق را فراهم می نماید

در صورت تایید منزل تهیه شده از سوی زوج توسط کارشناس ، زوجه مکلف به تمکین خواهد بود . بدیهی است در صورت ضرب و شتم مجدد و یا عدم پرداخت نفقه میتوانید مبادرت به شکایت نموده و با اثبات موارد جدید و قدیم ، عسر و حرج خود را ثابت و تقاضای طلاق بنمایید .