چطور میتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۶ #21841252

با سلام
شوهر بنده ادم هیز هست او با این کاراش منو زجر میدهد مثلا در گوشی و تلویزیون فیلم های سوپر از دیوار بغل همسایه عشق و حال اونا این هم حال مبکرد در حالی که من در کنارش بودم حدود ۳ ماه میشود دارد مواد مخدر مصرف میکند من ازش فیلم عکس نیز دارم دیگه این کاراش ۹ ماه پیشم تو کارگاه تولیدیش با یک زن اشنا شد و با اون مشروب خورد با اون رفتن گردش بهش گفته بود میخوام باهات ازدواج کنم چون من فهمیدم با زنه دعوا کردن دیگه اون زن به تولیدی نمیاد فعلا بهم به زور پول میده برای خرجی الانم دیگه کلا افتاده رو عصابم دیگه نمیتونم با هاش زندگی کنم خودشم میگه من طلاق نمیدم اگه میخوای خودت برو طلاق بگیر چاره من چیع لطفا بهم کمک کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با اثبات اعتیاد و یا عسر و حرج میتوانید جهت طلاق اقدام کنید

با سلام
اعتیاد ایشان را اثبات نمایید
حق طلاق برایتان ایجاد شود

درجه اعتیاد ایشان را مشخص نکردید. اگر هر از گاهی مواد مخدر استفاده میکند ممکن است از نظر قاضی دلیلی بر عسر و حرج شما نباشد. به طور کلی درخواست طلاق از طرف زن معمولا سختی های زیادی دارد بهتر است به همراه همسرتان به دفتر خانه اسناد رسمی مراجعه کنید و از ایشان وکالت در طلاق اخذ کنید.

بهترین اقدام این است که به هر روشی می توانید او راضی کنید که به صورت توافقی طلاق انجام شود .
ولی اگر موفق نشدید حتما برای طلاق و سایر حقوق خود با مشاوره و مشورت وکیل اقدام کنید تا متضرر نشوید.

با استناد به اعتیاد زوج حق طلاق دارید ولی اگر به شما وکالت طلاق بدهد آسانتر کار شما انجام می شود