با این اوصاف چوری میتونم حق طلاق بگیرم که روند کار زودتر پیش بره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۵ #32302993

با سلام
با توجه به اینکه شوهرم ملزم به پرداخت نفقه و تهیه مسکن و اثاث البیت شده، حدود ۱۰ ماه هست که مسکن تهیه نکرده فقط ۸ ماه نفقه پرداخت کرد‌ الان دو ماهه نفقه هم پرداخت نمیکنه، حکم جلب بابت نپرداختن نفقه بهم دادن در مورد الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت هم چون تهیه نکرده درخواست دوباره دادم بهش اخطار دادن نیامد دادگاه، یک هفته دیگه حکم قطعی میشه میره اجرای احکام،
یعنی یک میلیون بابت نفقه و حدود ۸ میلیون تومن هم بابت تهیه مسکن و اثاث البیت در ماههای قبل و ازین به بعد هم مبلغ نفقه و هزینه تهیه نکردن مسکن و اثاث میشه ماهیانه یک میلیون و ۳۰۰ که مطمئنم هیچکدومو پرداخت نمیکنه، کلا خودشم نیس، خونوادشم میگن ما خبر نداریم کجاست.
با این اوصاف چوری میتونم حق طلاق بگیرم که روند کار زودتر پیش بره؟
سوال بعدیمم اینه که سه ماهه از طریق دادگاه بچه یک سالو نیمه رو دادم دست شوهرم. حالا که خودش نیس پدر و مادرش نگهش میدارن، حضانت ندادم بهشون بردن و درخواست حضانتم نکردن، هفته ای یک روز برای ملاقات میارن مرکز مهر، حالا میخوام این دفعه گرفتم دیگه ندم پدرمادرش.
جرم نیست؟
چیکار کنم بتونم بیارم و اگه پدرش درخواست ملاقات کردنم میخوام در حضور خودم باشه؟
حالا چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا.
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از همین حکم عدم پرداخت نفقه شما دچار عسر و حرج شده اید و اینکه شوهر شما غایب است میتوانید استفاده کنید
حضانت هم تا ۷ سالگی با شما هست

سلام وقت بخیر
با توه به دعوای ترک انفاق و عدم حضور همسرتون و عسر و حرج می توانید دادخواست طلاق ثبت نمایید در صورت عدم حضور همسرتون حکم غیابی صادر می شود ، در خصوص فرزندتون تا ۷ سالگی حضانت با شما هست لذا در صورت عدم حضور پدر نیاز به ملاقات مادر بزرگ و پدر بزرگ نیست می توانید فرزند را تحویل ندهید.

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه منوط به وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد .و پیرو مواردی که اعلام کردید و مجهوالمکان بودن همسرتون احتمال به نتیجه رسیدن هست و قابل استناد می باشد .و درمورد حضانت هم دخترو بسر تا یابان ۷ سالگی حضانتشان با مادر می باشد درزمان ملاقات میتونید بچه رو به خانواده همسرتون ندهید و درزمان ملاقات هم درحضور خودتون باشد که بستگی به نظر قاضی دارد .