دیه شکستگی دست در اثر افتادن بچه در شهر بازی بدون بیمه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۳ #32283815

با عرض سلام
پسر شش ساله اینجانب موقع باز کردن با سرسره بادی در شهر بازی به دلیل سهل انگاری مسئول شهربازی از روی سرسره افتاده و دستش شکسته. رای بدوی به نفع بنده با ذکر هشتاد درصد مقصر مسئول شهر بازی و بیست درصد تقصیر پسر بنده صادر شده‌ طرف مقابل درخواست تجدید نظر دادن و دادگاه تجدیدنظر درخواست قرار کارشناسی صادر کردن. نظر کارشناس با کمال تعجب مبنی بر تقصیر صد در صد پسر بنده بوده! با توجه به اینکه هنوز از دادگاه تجدیدنظر رای صادر نشده آیا میتوان نسبت به این نظر کارشناس اعتراض کرد؟ و درصوتی رای دادگاه تجدیدنظر مبنی بر نظر کارشناس باشد و پسر بنده را مقصر صد در صد اعلام نماید آیا میتوان نسبت به این حکم دادگاه اعتراض کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با احتساب روز اقدام و ابلاغ شما ۹ روز زمان برای تجدید نظر خواهی دارید.در صورتی که مهلت مقرر منقضی نشده است می توانید خواستار ارجاع موضوع به کارشناسی ۵ نفره شوید.

سلام و درود
اگر فرصت هفت روزه اعتراض به کارشناسی منقضی نشده است سریعا درخواست ارجاع به هیات پنج نفره کارشناسان را تقدیم دادگاه کنید.
احتمال نفوذ نسبت به کارشناسان وجود دارد.

باید در مهلت یک هفته ای به نظر کارشناس اعتراض کنید تا به هیئت ۳ نفره برود. رای دادگاه تجدید نظر قطعی است.