ایا زن ناشزه میتواند در خواست اجرت المثل کند یا خیر،ایا بهش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۳ #32168466

همسرم دوساله ترک منزل کرده و محکوم شده که بدون عذر موجه منزل را ترک کرده و ناشزه شده و در حال دریافت مهریه است،ایا زن ناشزه میتواند در خواست اجرت المثل کند یا خیر،ایا بهش تعلق میگیره،اگر میتواند این دوسال هم که ترک منزل کرده بهش تعلق میگیره یا خیر

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله قابل مطالبه است

بله اجرت المثل قابل مطالبه است

باسلام
اجرت المثل به غیر از دوسالی که ناشزه محسوب شدند قابل مطالبه است

بادرودوسلام امکان مطالبه اجرت المثل می باشد.

زن ناشزه مستحق نفقه نیست اما مهریه به او تعلق میگیرد

درود
بله اجرت المثل قابل دریافت است.

با درود بله امکان مطالبه اجرت المثل وجود دارد