ایا میشه تو مرحله تجدیدنظر خواهی به موضوع اغفال همسر بنده اشاره نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۶۰ #32117008

باسلام‌
من از شخصی برای رابطه نامشروع بدون زنا که با همسرم داشته و همچینین توهین و تهدید شکایت کردم حال دادگاه کیفری فقط جرم توهین رو جریمه بریده و از بقیش اثری نیس و همچنین زنمو مجاب کرده که طلاق بگیره الان همسر بنده ۷ ماهه ول کرده رفته یه کلام وایساده میگه طلاق. ایا میشه تو مرحله تجدیدنظر خواهی به موضوع اغفال همسر بنده و همچنین رابطه نامشروعش شکایت کنم و به پرونده اضافه بشه یا نه تمام اظهارات همسرم در این موارد که عرض کردم در پرونده بوده از قبل اقرارنامه و شهادت خانواوه زنمم هست در ضمن کلی هم خسارت مالی دیدم اینم میشه مطالبه کرد یا نه..ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان اضافه نمودن عنوان جدید نمی‌باشد

سلام
امکان اضافه کردن عنوان جدیدی به شکایت خود را ندارید .
اما می توانید مواردی که مطرح نمودید را ضمن تنظیم لایحه ای به دادگاه ارائه نمایید.

سلام و احترام.

در مرحله تجدید نظر می توانید نسبت با توجه به اظهارات و تحقیقات موجود در پرونده نسبت به رای یا دلایل موجود تجدیدنظرخواهی نمایید و اضافه کردن اتهام یا شکواییه جدید مقدور نیست و باید طی دادخواستی جدا ارائه شود.

موفق و پیروز باشید

سلام
امکان اضافه کردن عنوان جدید به پرونده را ندارید
اما چنانچه این موضوعات سابقا در پرونده درج شده است میتوانید اظهارات و مستندات را در قالب اعتراض شرح دهید و به نظر اگر فرصت کافی دارید از طریق وکیل دادگستری جهت تنظیم لایحه اقدام نکایید

با سلام زمانی که چند شکایت مطرح می شود مقام قضایی باید در مورد همه آنها تصمیم بگیرداگر در حکم فقط توهین قید شده است احتمال دارد که از دادسرا فقط برای توهین کیفرخواست صادر شده است و برای رابطه نامشروع و تهدید منع تعقیب صادر شده است که البته قرار منع تعقیب باید ابلاغ شود و قابلیت اعتراض دارد
اما این نکته که دادگاه همسر شما را مجاب به طلاق کرده دور از ذهن است چون مقام قضایی چنین اختیاری ندارد و به نظر این برداشت شماست