آیا همسرم فقط و فقط به استدلال این پرونده میتونه تقاضای طلاق بده و در محکمه قبول واقع بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۱ #32002177

سلام وقت بخیر
با اینکه همسرم رو مورد ضرب و جرح قرار ندادم ولی در دادگاه کیفری محکوم به پرداخت ۴ میلیون دیه شدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتی که ضرب و شتم به صورت مستمر باشد و عسر و حرج زوجه را فراهم کند از موجبات درخواست طلاق خواهد بود

درصورتی که ضرب وجرح عمدی باشد خانم میتواند به استناد عسروحرج وعدم امنیت جانی دادخواست طلاق ارایه نماید.

باسلام
در صورتی که عسر وحرج زوجه در دادگاه ثابت شود ، باتوجه به این رای حکم طلاق زوجه صادر خواهد شد

احتمال اینکه به استنادیکبارضرب وجرح حق طلاق ایجادنشود.بستگی به نظر دادرس دارد

با سلام تشخیص عسر و حرج با قاضی دادگاه است ولی بنظر نمیرسد به صرف این رای حکم طلاق وی صادر شود.

بعید است صرفا با حکم خفیف محکومیت ضرب و جرح ، عسر و حرج زوجه نزد قاضی ثابت شود. دلایل دیگر هم لازم است

درود
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.