آیا محکومیت به جرم تهدید با چاقو سوء پیشینه کیفری محسوب می گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۹۸ #31975

باسلام بشما وخسته نباشین لطفا این سوالم وبادقت وتوجه بخونید وجواب بدین ممنون
من تقریبا یازده سال قبل 15سالم بود یک ازدواج داشتم که بعد ازدواج فهمیدم زنم ونمیخام..بهانه تهدید با چاقو بمن دادند ومن هم برای فرار از ازدواج بچگی کرده وقبول کردم ودردادگاه به زندان رفتم و دو روز زندان بودم واز انگشتام اثر انگشت گرفتند وپلاک گردنم وعکس گرفتند..بعد آزاد شدن به یک شهر دیگه رفتم وبعد پنج سال برای گرفتن کارت صلاحیت آژانس سوپیشینه میخاستند وبه آگاهی رفتم واثر انگشت دادم ولی سو پیشینه ندادن وکارت صلاحیت گرفتم
ولی الان بعد یازده سال که دوباره با یک نفر دیگه ازدواج وبه مشکل خوردم میترسم اون سابقه به ضررم بشه سوالم اینه که آیا امکانش هست اون سابقم بیاد در دادگاه بالا..الان در مرحله نفقه هستیم ومهرش قسطی شده..باتشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد با سپری شدن 11 سال از صدور حکم محکومیت ،سوء پیشینه ای برای شما منظور نمیگردد و محکومیت مذکور تاثیری در روند پرونده مهریه و نفقه ندارد.

با احترام