چطور در مقابل جرم افترا و نشر اکاذیب از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۶ #31884724

باسلام
جهت اطلاع، همسرم کارش تبلیغات در فضای مجازی هستش و حدودا یکسال پیش بازاریاب یک شرکت طراحی سایت در اصفهان به نام شرکت ______، مدام به همسرم زنگ میزدند که اگه تمایل داشته باشید ما سایت مناسب کارتون رو طراحی می کنیم، همسرم واسشون توضیح داد که همچنین سایتی به این شکل بلدید، گفتند بله کاملا! بعد آمدند منزل ما و دوباره براشون توضیح دادیم که آیا شما توانایی انجام همچنین سایتی رو دارید، با تآکید فراوان جواب مثبت دادند البته با هماهنگی مدیر شرکتشون، و گفتند یک ماهه ما این سایت رو طراحی میکنیم و تحویل شما میدیم و پانصد هزار پیش پرداخت گرفتند و قرارداد نوشتیم که یک ماهه این سایت که یک سایت تبلیغاتی بود و همانند برنامه دیوار، اما جهانی و پیشرفته تر....همسرم شروع به تبلیغات این سایتش رو کرد و به همه اقوام و دوستان و همه مردم اطلاع رسانی کردند و تبلیغ سایت هزینه کرده، درهمان زمان قرارداد بستن با این شرکت دوست همسرم نیز با آشنا شدن با این شرکت از طریق همسرم، ایشان هم با آنها جهت طراحی سایت دیگری قرارداد بستند که این شرکت از آنها هم مبلغی پول و دو تا چک دریافت کردند، و یکماه گذشت خبری نشد، هرچه پیگیر میشدیم ما را به این منشی و آن منشی پاس میدادند، دو ماه گذشت جواب درستی به ما نمی دادند و سه ماه گذشت بلاخره با بحث با مدیریت که طرح ما چه شد، گفتند انجام نمیدیم، و گفتم شما که گفتید انجام میدیم، من چندین بار براتون توضیح دادم که ایده های زیادی دارم واسه این سایت تبلیغاتی ، شما هم گفتید بله انجام میدیم بعد سه ماه که آبروی من رفته بین مردم و هزینه کردم برای تبلیغ بالا اومدن این سایت حالا میگید خیر انجام نمیدیم، از توان ما خارج هستش؟
و بعد هرچه تماس گرفتم بابت پیش پرداختم مرا دوباره پاس میدادن به منشی ها و بعد بلاخره به بازاریاب زنگ زدم و بعدم به مدیر شرکت ،گفت اصلا پولتو نمیدم ، اینقدر تماس گرفتم روزانه به آن شرکت، که بلاخره گفتن قراردادتو بیار پولتو بگیر و رسید دریافت پولتو هم بما بدید و این کار انجام شد.
و همسرم از شدت ناراحتی که آبرو و حیثیتش پیش همه رفته، گفتیم اگر شکایت کنیم باید از اهواز به اصفهان برای شکایت برمو بیام و اون موقع هم دستم خالی بود و کرایه و مسافتم زیاد بود، و اینکه دلیل دیگر این بود که مدرکی در دستم نبود که بخواهم شکایت کنم و راه حل قانونی هم بلد نبودم،
به همین خاطر اومدیم و یک وبلاگ با نام کلاهبرداری شرکت _____ در بلوگفا و غیره راه اندازی کردیم و رتبه گوگل بالایی پیدا کرد و دقیقا زیر سایت این شرکت قرار گرفت که فکرشو نمیکردیم اینقدر در سطح بالایی قرار بگیرد. و قصد ضرر هم نداشتم فقط خواستم مردم در جریان کارای این شرکت قرار بگیرند
ضمنا، این شرکت همین بلارو هم سر دوستان همسرم نیز پیاده کردند و چک هاشونو دریافت کردند و پول نیز همینطور اما اون سایتی که خواستن برای آنها طراحی نکردند، یک سایت خیلی ضعیف تحویلشان دادند و آنها هم شاکی هستند از این شرکت طراح سایت با نام شرکت ________ و شاهد ما نیز شدند در برگ استشهادیه.
این شرکت هم با مراجعه به پلیس فتا متوجه شد که این کار همسرم هستش
و شکایت کیفری برعلیه همسرم ارائه داد با ( نام افترا و نشر اکاذیب ) و همسرم هر بار که پیام از دادگاه بدستش میرسید درگیر بود و نمیتوانست به سر جلساتش برود، تا بلاخره حکم بازداشت غیابی ایشان را صادر کردند، و حکم یکسال زندان برای همسرم صادر شد و همسرم هم واخواهی داد و تاکنون مدام گفته من این کاررو انجام نداده ام
و جلسه واخواهی ایشان در تاریخ ۹۸/۱۱/۲ در اصفهان می باشد
و در حال حاضر هم با وثیقه سند ۳۰ میلیون تومانی آزاد است.
لطفا از وکلای عزیز خواهشمندم یک دفاعیه موثر برای این جرم افترا و نشر اکاذیب همسرم برای بنده ارائه بدید تا از این شکایت کیفری تبرئه شود.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام استشهادیه سایر افراد را ارایه نمایید و شوهرتان زیر بار این موضوع نروند و عنوان کنند که آنها به وی افترا زدن