بازپرس پرونده به استناد به شهادت شاگرد بنده قرار مجرمیت صادر کرده است چطور باید این موضوع را برای قاضی روشن کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲ #31797760

با سلام
بنده مغازه تعمیرات موبایل دارم شخصی حدود دو ماه بود که جهت تعمیرات چندین گوشی به مغازه من میامد و هزینه تعمیرات را یا پول نقد میداد یا از کارت عابر بانک استفاده می‌کرد. بنده در این مدت بنا به در خواست آن شخص به وی دو مرتبه جمعا دو میلیون و هفتصد تومان پول نقد دادم و رسید مبالغ را به وی تحویل دادم و به ازای آن از کارت عابرش به دستگاه کارتخوان مغازه ام کارت کشیدم در این میان راجع به ‌ریکاوری یک مموری کارت با آن مشتری بحثم شد و از ادامه تعمیر گوشی هایش منصرف شد و گوشیهایش را پس گرفت و رفت حالا پس از گذشت چند روز از ان موضوع آن شخص از بنده شکایت خیانت در امانت کرده و می‌گوید شما بدون اجازه از کارت من با کارتخوانت برداشت کرده ای و زیر بار تمام پولی که بنده به وی داده ام نمیرود و ضمنا اینکه بنده بنا به در خواست آن شخص هر دو بار مبالغ را به صورت جدا جدا برایش کارت کشیدم یعنی یکبار بنده مبلغ یکمیلیون و سیصد تومان را (به صورت یک یکمیلیون و یک سیصد هزار تومان ) و در سری بعد مبلغ یک میلیون و چهارصد تومان را به صورت یک یک میلیون و یک چهارصد تومان ) کارت کشیدم در ضمن با شاگرد مغازه ام که خانم هم هستند
دستشان را یکی کرده اند و شاگرد مغازه بنده حرف وی را تایید کرده
است ‌ضمنا در زمان گرفتن ریز پرینت بانکی آن شخص مشخص شده که آن شخص دو میلیون و چهارصد تومان به حساب شاگرد بنده از طریق کارت به کارت پول فرستاده است و مطمئنا این مبلغ به عنوان این بوده که شاگردم بر علیه من شهادت دروغ بدهد ‌ضمن اینکه شاکی در جواب قاضی راجع به مبلغ ارسال شده به کارت شاگرد بنده عنوان کرده که این مبلغ را به عنوان شیرینی به وی داده ام و بازپرس پرونده به استناد به شهادت شاگرد بنده قرار مجرمیت برای من صادر کرده است حال بنده چطور باید این موضوع را برای قاضی روشن کنم
با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما یه وکیل بگیرید ولی اثبات اینکه کارت عابر بانک ایشان نزد شما امانت بوده صرفا با یک شاهد خانم محرز نمیگردد شما تقاضای اتیان سوگند و... را میتوانید تقاضا کنید