با توجه به شیوع ویروس کرونا آیا دادگاه برگزار میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۹ #31791918

با سلام
برای بنده در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۹ وقت دادگاه تعیین شده است، با توجه به شیوع ویروس کرونا آیا دادگاه برگزار میشود یا خیر.
با توجه به بخشنامه قوه قضائیه مبنی بر لغو جلسات غیر ضروری تکلیف دادگاه بنده چه میشود.
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است موضوع را حضورا پیگیری نمایید و احتمالا جلسه ای برگزار نمیشود

با سلام
دادگاه به فعالیت خود ادامه میدهند و در صورت عدم تشکیل جلسه حتما از طریق دادگاه به شما ابلاغ خواهد شد.

مطابق دستورالعمل ریاست قوه قضائیه فعلا تا ۲۰ اسفند دادگاهها نباید جلسه ای داشته باشند . هرچند که اکثریت دادگاهها به این دستورالعمل پایبند هستند لیکن تعداد محدودی نیز با توجه به الزام آور نبودن دستور فوق مبادرت به برگزاری جلسه می نمایند . از این رو بهتر است موضوع را از دفتر دادگاه مربوطه استعلام فرمائید .

سلام درصورتی که به شما ابلاغیه مبنی بر عدم برگزاری ارسال نشده ویا اعلام نشده که لایحه تقدیم کنید بله جلسه برگزار خواهد شد.

درودبرشما
اگرلغوشودبه شمااطلاع داده خواهدشد میتوانیدتلفنی ازشعبه مربوطه جویاشوید.