با این شرایط آیا بابت شکایت ترک انفاق همسرم زندانی میشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #31696686

سلام وقتتون بخیر
همسره بنده اقدام به شکایت کیفری ترک انفاق نموده. درحالی که بنده بیکار هستم و هیچ گونه توانایی مالی ندارم و اموالی هم به نام خود ندارم در ضمن اقساط مهریشو هم به زور جور میکنم و پرداخت میکنم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما موظفید نفقه را بپردازید ولی می توانید در صورت عدم توانایی مالی تقاضای تعدیل و تقسیط دهید.

شما طبق قانون بایستی نفقه خانم را بپردازید در صورت عدم توانایی پرداخت می توانید مجددا تقاضای تعدیل و تقسیط نمایید

مطابق قانون پرداخت نفقه زوجه و اولاد، یکی از وظایف زوج میباشد
لازم به توضیح است نفقه در صورتی به زوجه تعلق میگیرد که تمکین کند
عدم تمکن مالی توجیه مناسبی برای نپرداخت نفقه نیست

براساس ماده ۵۳خانواده ترک انفاق جرم انگاری شده است البته این امر یعنی باید با سو نیت در پرداخت همراه باشد چرا که شرط استطاعت مالی را شرط جرم قرار داده در صورت عدم توانایی در پرداخت این امر را با شهادت شهود یا سایر ادله ومدارک اثبات کنید یا ترتیبی برای رضایت شاکی انجام دهید.ثانیا اگر زوجه تمکین کرد حکم این ماده اجرا خواهد شد میتوانید عدم تمکین اورا از دادگاه بخواهید.