پیامک آمد برام که رای این پرونده صادر شده، اما هیچ توضیح و ادله ای در مورد رای برام نیامده، چگونه مطلع شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #31682748

نسبت به شکایت شما علیه ....... و ...... مبنی بر تشکیل شرکتهای هرمی و کلاهبرداری به منظور اخلال در نظام اقتصادی کشور طی شماره* فلان* مورخ فلان تاریخ فلان با تعیین مرجع صالح حل اختلاف شد(پرونده در دیوان عالی کشور بود)
متن بالا در صفحه اطلاع رسانی پرونده ام ثبت شده
و پرونده ام مختومه شده و پیامک آمد برام که رای این پرونده صادر شده، اما هیچ توضیح وادله ای در مورد رای برام نیامده،الان نگرانم که رای به نفع انها و رد شکایت این بنده هست، آیا این طور هست؟،
این پرونده تو دیوان عالی کشور بود و قبل از آن در اختیار دادگاه انقلاب برای تعیین مرجع صالح بود و به دیوان عالی کشور ارجاع داده شد
پیشاپیش از پاسختان ممنونم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرح رای از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ میشود بایستی تا آن زمان صبر کنید .

تا چند روز آینده پیامک دیگری براتون ارسال میشه که دادنامه شماره ... در سامانه قرار گرفت که میتونید از طریق سایت ابلاغیه را دانلود و رای را مطالعه کنید.صبر کنید.