آیا میتوانم بخاطر این فریب و کار زشتی که کردند شکایت کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #31458483

با سلام ، شخصی از بستگان هست که با بنده مشکل کیفری دارد و محکوم به حبس و شلاق شده و هر چند ماه یکبار به عناوین مختلف ایجاد مزاحمت میکند ، دو بار خانه ام را بخاطر حضورش درب خانه در جهت درگیری و تهدید عوض کردم و دوباره بواسطه همدستی با دو تن از آشنایانم در ساعت ۱ بامداد به عنوان اینکه برای رضایت میخواهیم برویم ، درب خانه ام مراجعه کردند ، به نگهبان دروغ گفتن هماهنگ شده و زنگ آیفن را زدیم !!! ( فیلم دوربین موجوده ) ، و زمانی که درب واحد را باز کردم چون تازه از خواب بیدار شده بودم با دیدنشان در آن ساعت دچار استرس شدم و فکر کردم که اتفاق ناگواری افتاده و آنها ادعا کردند که در جهت حضور در این وقت شب با برادرانم هماهنگ کردند وارد خانه شدند ، پس از حضور نه تنها شخص متهم در مورد رضایت صحبت نکرد بلکه تمام جرایم ارتکابی اش را در حضور خودم انکار و سعی بر این داشت که با ذکر مسائلی از بنده در رابطه با نحوه اثبات جرم در پرونده مطلع شود و بنده در جهت حفظ منافع حقوقی ام از گفتگو در این موارد خودداری کردم و گفتم : اگر نکردی برو دادگاه بگو نکردم و اطلاعی از چیزی ندارم .
فردای آن روز از برادرانم فهمیدم اصلا هماهنگی انجام نشده و دروغ گفته بودند و دو تن از بستگانمان نیز با او همکاری کردند و با ترفندی که انجام داده بود قصد تنظیم لایحه اعتراضی به تجدید نظر را داشته و به دروغ نوشته که برای رضایت نیز اقدام کردم و شاکی پذیرفت که کار من نیست و شاهد هم دارم و تازه از زبان شاکی فهمیدم که کسی دیگر این جرم را انجام داده !! بستگانم هم قرار هست علیه من شهادت دروغ دهند !!
متاسفانه آن شب خودم تنها بودم و جز من از اعضای خانواده ام کسی داخل خانه نبود ، و فهمیدم که بستگانم هم علیه من با او همدست شده اند و زمینه حضورش را فراهم کردند و به من گفتند : که اگر رضایت ندهی مشکل برایت بوجود می آورد چون الان دیگه آدرستم دارد !!!
حال سوال من اینه که چکار کنم ؟ چطوری اثبات کنم دروغه و مرا فریب دادند و وارد خانه ام شدند ؟ آیا میتوانم بخاطر این فریب و کار زشتی که کردند شکایت کنم ؟ آیا اصلا طریقه جلب رضایتی که ادعا میکنه در نیمه شب بدون هماهنگی آمده از نظر قاضی قابل قبول هست ؟ با توجه به اینکه هیچ رسمیتی در دیدار ما نبود دادگاه آیا به اظهاراتشان اکتفا می کند ؟
در ضمن میخواهد به دادگاه بگوید که برای رضایت رفتم و درخواست تعلیق مجازات بدهد . در واقع سناریو سازی کرده که شرایط تعلیق مجازات را برای خودش هموار کند .
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید ، متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جلسه دادگاه عنوان کنید که رضایت نداده ام و نمی دهم
می توانید شکایت ورود به عنف کنید