با این اوصاف توان پرداخت همزمان اجرت المثل و مهریه را ندارم, چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۷ #31418421

با سلام.
من در حال اعسار و پرداخت مهریه هستم و به هر شش ماه یک سکه محکوم شدم. اجرت المثل نیز محکوم به پرداخت چهارده میلیون تومان بابت چهارده سال زندگی شده ام و اعسار اجرت المثل نیز پذیرفته شده و حکم به پرداخت پنجاه درصد پیش پرداخت بابت اجرت المثل و ما بقی در سه قسط دو ماهه.حال با این اوصاف توان پرداخت همزمان اجرت المثل و مهریه را ندارم.خواهشمندم راهنمایی کنید.شایان ذکر است این حکم را شورای حل اختلاف صادر کرده اند.ممنون

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید در دادگاهی که مهریه رااقساطی کرده اند تقاضای تعدیل اقساط مهریه را بدهید زوج(بدهکار مهریه) می تواند از دادگاه تقاضای کاهش اقساط مهریه با توجه به افزایش ناگهانی و بی رویه سکه را کند.
اغلب این پرونده ها هم با موفقیت همراه است یعنی اینکه در نهایت قاضی رسیدگی کننده حکم به کاهش اقساط مهریه می دهد. به هر حال قاضی نیز شخصی از این جامعه است و آگاه به اوضاع اقتصادی است