رای مورد اعتراض تایید شد در اینجا یعنی چه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۲ #31413995

آقای مرادی نسبت به رایی به نفع اقای حسینی صادر شده در دادگاه تجدید نظر مجدد شکایت کرده و پیام زیر برای اقای مرادی ارسال گردید.
نسبت به شکایت آقای مرادی علیه اقای حسینی مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر طی شماره ... مورخ ... رای مورد اعتراض تایید شد.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
یعنی رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر تایید شده است

شکایت آقای مرادی قبول نشده

سلام. یعنی رای اولیه مورد تایید قرار گرفته و در واقع اعتراض بی نتیجه باقی مانده.

با سلام یعنی اعتراض تجدیدنظرخواهی قبول نشده و رای همان دادگاه بدوی اولیه هر چه بوده
در دادگاه تجدید نظر تغییر نکرده و تایید شده