در دادگاه میتوانم اعاده حیثیت کنم و بخاطر اینکه بخاطر شکایتهای متعددش کارم رو از دست دادم طلب خسارت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #31388488

همسر سابقم برای اینکه من رو وادار به بخشش حق و حقوقم کند مرتب از من شکایت کیفری میکرد. اخر هم با جعل پیامک به من اتهام جعل و افترا زد که در مرحله دادسرا کذب بودن ادعاش مشخص شده و دادیار در رای نوشته که خودش جعل کرده. حالا در دادگاه میتوانم اعاده حیثیت کنم و بخاطر اینکه بخاطر شکایتهای متعددش کارم رو از دست دادم طلب خسارت کنم؟ در حالیکه قاضی اسرار به گذشت دارد این در خواست من رو نظرش تاثیر منفی ندارد؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید علیه ایشان شکایت در چندین مورد با توجه به همین ادله های ک فرمودید نمایید، با تشکر

یکی از مواردی که شخص میتواند اعاده حیثیت کند موضوع شماست چرا که با سو نیت همراه است بله به جرم افترا از او شکایت کنید ضمنا جعل هم طبق گفته شما محقق شده وهم استفاده از سند مجعول در هر سه مورد اقدام کنید

با سلام
شما میتوانید دعوی افترا مطرح نمایید و با توجه به ارای قطعی برای ایشان مجازات بگیرید. شکایت شما تاثیری در رای قاضی ندارد