قطعیت عدم تمکین را میتونم دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #31298762

باسلام وخسته نباشید و تشکر از وکلای محترم که راهنمایی میکنن. خانوم بدون رضایت منزل رو ترک کرده و در دادگاه حاظر نشده و دادگاه رای به تمکین ایشون داده ولی ایشون تمکین نمیکنه تو متن رای نوشته که تا بیست روز قابل واخواهی و بعد از بیست روز قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان میباشد من میخواستم قطعیت عدم تمکین ایشون رو بگیرم تو بیست روز اول نه تمکین کرده نه اعتراض باید صبر کنم بیست روز دوم هم تموم بشه یا میتونم قطعیت عدم تمکین ایشون رو بگیرم ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا بیست روز واخواهی و بیست روز تجدید نظر خواهی رد نشده و اتمام نرسیده حکم قطعی نخواهد شد

باید صبر کنید مواعد تمام شوند(با توجه به روز ابلاغ و اقدام ۴۴ روز پس از صدور رای بدوی) و رای قطعی شود

سلام ..

خیر ... باید صبر کنید تا مواعد واخواهی و تجدیدنظر خواهی منقضی شود .