حکم برائت کیفری یعنی چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۳ #31280731

با سلام. معنای جمله ذیل چیست؟ ضمننا متهم بنده می باشم

نسبت به شکایت __________ (شاکی) علیه ____________ (متهم) مبنی بر مزاحمت ملکی طی شماره xxx مورخ xxxxxx حکم برائت صادر شد.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
یعنی مدارک علیه شما کافی نبود و شما مجازاتی ندارید و تبرئه شدید

یعنی دلایل و مستندات برای انساب بزه کافی نبوده و متهم کافی نبوده وی نامبرده با توجه به اصل برائت تبرئه شده است

سلام
یعنی شکایتی که علیه شما شده است وارد نبوده و جرم شما ثابت نشده و شکایت در واقع رد شده است

به موجب این حکم ارتکاب بزه توسط شما برای دادگاه احراز نشده و شکایت مطروحه رد گردیده است .

با سلام وقت شما بخیر
مبرا ...تبرئه ...پاک بودن از گناه ..
با استناد به متن ارائه شده دلیل و مستندی جهت اثبات انتساب بزه و جرم به شما موجود نبوده و بی گناهی شما اثبات شده.موفق باشید

دلایل ومستندات برای انتساب بزه به شما کافی نبوده است و در نتیجه مجازاتی برای شما در نظر نگرفته اند.