بخاطر شرکت تو‌ سایتهای‌ شرط‌بندی حسابم‌ مسدود شده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۲ #31246985

من مدتی تو سایتهای شرط‌بندی شرکت میکردم هم واریزی داشتم هم برداشت اما مبلغ باختم بیشتر از واریزیم بود حسابم مسدود شده از معاون دادستان کل کشور من ساکن شهرستان هستم تلفنی پیگیری کردم ازم مدارک کارت شناسای و کارت بانکی رو خواستن واسشون ایمیل کردم بعد یه فرمی بهم دادن گفتن پر کنید تو این فرم مشخصات خودم و بانکیم و آدرس و شمار تلفن و جهت تعهد از اینکه تو سایت شرط بندی شرکت میکردم و مبلغ باخت پر کردم واسشون ایمیل کردم گفت اینو میدیم دادسرا ببینیم قاضی چی دستور میده الان یه ماه شد اما خبری نشد تو حسابم مبلغ پولی ‌دارم آیا امکان باز کردن حسابم و پول تو کارتم بمونه وجود داره آیا مجازاتی در پیش ‌دارم با اینکه من مال باخته هم هستم تو این سایتا چکار کنم کجا مراجعه کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا تعیین تکلیف پرونده رفع توقیف صورت نخواهد گرفت

با درود تا تعیین تکلیف نشود رفع توقیف نخواهد شد.
بارها این سوال را مطرح کرده اید.

هنوز وحدت رویه ای در این موضوع ایجاد نشده و دادسراها به صورت سلیقه ای به چنین پرونده هایی رسیدگی و اتخاذ تصمیم مینمایند . آنچه که مسلم است تا زمان اتخاذ تصمیم نهایی امکان رفع انسداد از حساب شما وجود ندارد .

باید از طریق همان مرجعی ک توقیف کرده پیگیر شوید و مال باخته بودن دلیلی بر رفع توقیف نیست

درود
سوال تکراری است و پاسخ داده شده است. تا تعیین تکلیف نهایی رفع توقیف نمی شود.