قاضی به عنوان مقام صالح قضایی می تواند بدون هیچ شاهد و مدرکی برای وی حکم جلب یا بازداشت صادر کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۱ #31182419

سلام اگر شخصی در خیابان یک قاضی را تهدید کلامی کند یا به وی توهین کند،قاضی به عنوان مقام صالح قضایی می تواند بدون هیچ شاهد و مدرکی برای وی حکم جلب یا بازدداشت صادر کند؟

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر توهین به واسطه شغل قاضی باشد و فرد بداند که ان شخص قاضی است از موارد توهین به مقام قضایی است و به نظر میرسد که این اختیار را داشته باشند

با سلام
خیر قاضی شخصا نمیتواند دستور جلب آن شخص را صادر نماید بلکه می بایست موضوع را به دادستان شهرستان اعلام جرم و شکایت نماید.

سلام ، برای جرایم مشهود مثل فرضی که گفتید توی قانون این امکان پیش بینی شده

جرم مشهود هست وامکان بازداشت وجوددارد

درود
بله می تواند کار شما را گزارش دهد

سلام و ارادت
این مورد از موارد امنیتی قوه قضاییه است و به درخواست قاضی با فرد مورد نظر برخورد قانونی صورت میگیرد و نیاز به شاهد و مدرک ندارد .