با خیانت به همسر چطور قانونی برخورد شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۱ #31163340

چطور میتوان گوش مالی حقوقی داد مردی رو که به زن و بچه هاش خیانت میکنه و روابط نا مشروع داره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با جمع آوری مستندات میتوانید شکایت کیفری نمایید

این عمل جرم است و از طریق دادستان محل قابل پیگیری است

برای ثبت و پیگیری هر نوع شکایت کیفری و حقوقی نیاز به دلیل و مستندات و مدارک می باشد .
برای گوش مالی حقوقی و یا کیفری نیاز به مراجعه به مراجع قضایی نیست و بهتراست روش های بهتری را در نظر بگیرید.

باید جهت شکایت و اثبات ادعای خود اسناد و مدارک داشته باشید تا به نتیجه برسید

با سلام
با طرح شکایت علیه زوج با عنوان رابطه نامشروع