ایا میتوان دوباره ان پرونده را به جریان بیاندازم و اگر امکانش هست چگونه این کار را انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۴ #31098485

دو سال پیش از منزل بنده مقداری طلا (حدودا ۶۰۰ ملیون) و لوازمی دیگر به سرقت برده شد .
بنده به یک نفر مظنون شدم و حکم جلب سیارش رو گرفتم منتهی به خاطر دلایل شخصی نتوانستم این موضوع را پیگیری کنم و حکم جلب را به اگاهی دادم و گفتم که خودشان پیگیری کنند ولی ان را هم انجام ندادند. در زمان سرقت از منزل ما خانه همسایه روبه رو هم به سرقت برده بودند. پلیس برای انها دزدانی که در این منطقه سرقت انجام میدادن رو دستگیر کرد و تمامی کسانی که از خانه شان سرقت شده بود به حق و حقوق خود رسیدن و فقط به پرونده بنده رسیدگی نشد و بنده چندین بار به اگاهی مراجعه کردم و گفتند که سارقین رو به درب منزل بنده میاورند اما اینطور نشد و الان ان افسر پرونده دیگر در ان محل نیست و به من گفتند که پرونده ای در اینجا نداری و حتی در سامانه ثنا هم شماره پرونده را که میزنم نمی اورد
حال سوال بنده اینجاست که ایا میتوان دوباره ان پرونده را به جریان بیاندازم و اگر امکانش هست چگونه این کار را انجام دهم .سپاس گزارم

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دزود مرجع صادر کننده جلب حکم جلب را پیگیری کنید

باسلام شمامیتوانیدبه مرجع صادر کننده جلب مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید

باسلام. ادامه شکایت راازمرجع صادرکننده جلب پیگیری نمایید ودوباره جلب بگیرید

با سلام
از مرجع صادر کننده جلب حکم جلب را پیگیری کنید

سلام.موضوع را از طریق مرجع صادرکننده جلب پیگیری کنید

حکم جلب را پیگیری بفرمائید ‌

با درود به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید