باید فیلم بگیریم ازشون یا با پلیس تماس بگیریم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۶۶ #31064601

سلام خسته نباشید ببخشید من فهمیدم که شوهرم داره بهم خیانت میکنه، میخواستم ببینم برای اینکه در دادگاه مدرکی برای ارائه داشته باشم باید چجوری اقدام کنم؟ میتونم شنود یا برنامه کنترل گوشی روی موبایل همسرم نصب کنم؟ اگه این مدرکو داشته باشم کافیه؟ یا اگه وقتی رفت توی خونه اون خانم که نمیدونم صیغه است یا عقد دائم، با چند تا از فامیلامون بریم سروقتشون چی؟ اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نصب نرن افزار در گوشی دیگران جرم مستقل می باشد
اما میتوانید از ورود و خروج های ایشان به منزل دیگری شاهد و گزارش تهیه و به استناد انها اقامه دعوا نمایید

با سلام بااستنادبه اسکرین شات عکس هاوفیلم وپیامکها وشهادت شهود وشماره طرف مقابل، میتوانیداستنادکنید.

وقت بخیر می توانید به شهادت شهود استناد نمایید

با احترام مدارکی از قبیل پیامک ،فایل صوتی جمع آوری نمایید و بااستناد به این مدارک وشهادت شهود شکایت نمایید

سلام می توانید به شهادت شهود استناد نمایید

باسلام. بااستنادبه اسکرین شات عکس هاوفیلم وپیامکها وشهادت شهود وشماره طرف مقابل، میتوانیداستنادکنید.

با سلام،اگر دلایل کافی برای اثبات رابطه نامشروع دارید شکایت نمایید.شنود و هک گوشی بدون رضایت صاحب آن جرم محسوب میشود.