نه تعیین وقت جدید میشه نه رسیدگی کجا باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۱ #30988430

سلام من در دادسرا بابت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کردم بازپرس پرونده رو با کارشناس ارجاع داد و جعلی بودن مخشص شده طرفین اعتراضی هم نکردند از وقت نظارتی که تو سامانه ثنا تعیین شده ۱۲ روز می گذرد الان من باید چی کار کنم نه تعیین وقت جدید میشه نه رسیدگی کجا باید پیگیری کنم؟
الان مرحله بعدی در چنین مواقعی چیست؟بازپرس رای میده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی جعل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ضمن پس از احراز جرم توسط بازپرس متهم تفهیم اتهام شده و برای وی قرار صادر می شود و سپس پرونده با صدور قرار جلب دادرسی به نظر دادستان می رسد.

با سلام
طبق فرمایشات شما جای نگرانی نخواهد بود و دادگاه روال کاری خود را طی و احکام لازمه صادر خواهد شد

درود همیشه وقت رسیدگی حضوری مشخص نمیشه از این بابت نگران نباشید شاید مدارک مستندات کافی بوده باشه و باید منتظر صدور حکم یا قرار باشید

در صورتی که پرونده آماده صدور رای باشد اقدام می شود

صبور باشید.بازپرس بر اساس نظریه کارشناس رسمی پس از تفهیم اتهام به متهم و اخذ آخرین دفاعیات، نسبت به صدور قرار جلب به دادرسی اقدام می نماید.

سلام. در صورتی که بنا به نظر بازپرس تحقیقات کافی باشه در گام بعدی اقدام به اخذ آخرین دفاع از متهم میکنه و پس از اون قرار جلب به دادرسی صادر میکنه که در صورت تایید دادستان در قالب کیفرخواست پرونده به دادگاه ارسال میشه

با سلام
بازپرس پس از تفهیم اتهام به متهم بر اساس نظریه کارشناس رسمی و اخذ آخرین دفاعیات نسبت به صدور قرار جلب به دادرسی اقدام می نماید و پرونده پس از ارجاع به دادگاه توسط قاضی رسیدگی و منتج به صدور رای می گردد .