آیا امکان فرجام خواهی پس از تشکیل دادگاه تجدیدنظر در حکم کیفری وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۹۰۴ #3092

با سلام. شخصی از بنده به اتهام "نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به اقرار از طریق وبلاگ" شکایت کرده و دادگاه بدوی حکم به برائت بنده صادر کرد. در دادگاه بدوی شاکی حضور نداشت. پس از آن، مرجعی با عنوان "معاون دادستان تهران و سرپرست ناحیه ی 31 دادسرای ویژه ی رسیدگی به جرایم رایانه" تجدید نظر خواهی نموده اند. در دادگاه تجدید نظر که به صورت غیابی برای بنده تشکیل شده (اطلاعی از حضور شاکی در دادگاه تجدید نظر ندارم و تشکیل دادگاه به بنده ابلاغ نشد) بنده را به اعاده حیثیت و جزای نقدی محکوم کرده اند. می خواستم بدونم که امکان فرجام خواهی یا واخواهی و یا اعاده دادرسی و پیگیری از طریق دیوان عالی قضات وجود دارد یا خیر.
در کل چه انتخاب هایی برای من باقی می مونه؟

آیا مرجع درخواست کننده ی تجدید نظر، صلاحیت در خواست تجدیدنظر رو داشته اند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مرجع مزبور صلاحیت داشته اند اگر رای به صورت غیابی صادر شده است امکان واخواهی وجود دارد.

بله با توجه به مطالب مذکور صلاحیت فرجام خواهی را داراست

طبق توضیحاتتون بلی صلاحیت تجدید نظر را دارا بوده اند

در خصوص فرجام خواهی در دیوان عالی کشور اگر رای صادره به صورت قرار باشد و یا حکم به علت نقص تحقیقات نقض شود و پس از نقض برای رسیدگی مجدد به دادگاه صادر کننده رای ارجاع می‌‌ گرددو امکان فرجام خواهی وجود خواهد داشت.

بله صلاحیت تجدید نظر را دارا بوده اند لذا در خصوص فرجام خواهی اگر رأی صادره به صورت قرار باشد و یا حکم به علت نقص تحقیقات نقض شود و پس از نقض برای رسیدگی مجدد به دادگاه صادر کننده رأی ارجاع می‌‌شود امکان فرجام خواهی وجود خواهد داشت.

موید باشید