خریدار تهدید کرده میاد درب منزل و آبروریزی میکند، چه کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۱ #30863221

سلام پسر بنده یک سال پیش از یک نفر برای خرید جنس مبلغ ۱۵ میلیون تومان پول گرفته. که تا الان بدلایلی نتوانسته تحویل دهد. البته در یک مورد انصراف خریدار از جنس و موکول شدن به زمان دیگر دلیلش بود طلبکار در این مدت یکسال چندین بار تقاضای بازگشت پول را کرده و پسرم با بعضی حرف ها و دروغها نتونسته بدهی رو بده نهایتا برای اطمینان خریدار از بازگشت پولش یک سفته ۱۵ میلیون تومانی به تاریخ سی ام بهمن ۹۸ برای خریدار ارسال کرده. الان خریدار زنگ زده به من را تهدید کرده میاد درب منزل و آبروریزی میکند و توی پیامهاشم هم فحش و تهمت و تهدید کرده است. لطفا راهنمایی بفرمائید. اولی اینکه الان چقدر باید پول پس بدهد. یعنی همان مبلغ بدهی سفته را بدهم حل میشود. و اینکه برای آبروریزی و ... چه کاری میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون سفته به ایشان داده اید مجبورهسید مبلغ مندرج درسفته رابپردازید ودرصورتی جهت فحاشی وتوهین به منزل شمابیایند شما به ۱۱۰زنگ بزنید وباآنها ارتباطی نداسته باشید ضمنا اگر پسرتان واقعا پول راندارد وآنهاازوی, شکایت کنند می تواند بصورت قسطی آن را پرداخت کند

مبلغ دریافتی که معادل همان سفته است را پرداخت نمایید و در صورت مزاحمت ابتدا با تماس با پلیس و تنظیم صورتجلسه و در صورت تکرار شکایت کیفری به جرم ایجاد مزاحمت .تهدید،توهین و افتراء کنید

میتوانیدبااثبات تهدید و فحاشی چه درب منزل از شهادت شهود استفاده کنید البته شاهدان نبایدازبستگان درجه یک باشندیا اینکه با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید وبه صورتجلسه پلیس استنادکنید. پس از اثبات تهدید، مجرم از دو ماه تا دو سال حبس یا به ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

بله همان مبلغ را باید پرداخت نمایید و نیز بابت توهین و اهانت و صلب آسایش نیز میتوانید با وجود شهود علیه نامبرده طرح دعوا نمایید همچنین در صورت مراجعه دوباره میتوانید با اکیپ های پلیس در سظح شهر ۱۱۰ تماس گرفته تا گزارش واقعه را نیز ثبت و میتوانید به دادگاه ارایه دهید

باید همان مبلغ دریافت شده را مسترد نمایید . در صورت ایجاد مزاحمت توسط طلبکار ، ابتدا با ۱۱۰ تماس گرفته و سپس باستناد گزارش تنظیمی پلیس و پیامک های ارسالی وی ، مبادرت به طرح شکایت ایجاد مزاحمت و توهین و افتراء نمایید .