در صورت یافتن آن شخص چگونه میتوان علاوه بر مبلغ ذکر شده, تاخیر تادیه این دو سال رو هم دریافت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۴ #30769052

باسلام.
بنده به موجب سفته ای به مبلغ ۸ میلیون که از شخصی داشتم و دین من را پرداخت نکرد توانستم در سال ۱۳۹۷ شکایت کنم و حکم جلب این شخص را بگیرم. اما نتوانستم پیدایش کنم و موفق نشدم.

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اجرای احکام اقدام به دادخواست بازداشت و توقیف اموال ایشان را مطرح کنید.

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، شما نیازی به انجام کار ندارید ، واحد اجرای احکام، خسارات این مدت رو در مبلغ نهایی لحاظ خواهد کرد

با سلام
در صورتیکه در اقدام اول علاوه بر مطالبه اصل وجه تاخیر تادیه ان را نیز درخواست نموده باشید تا روز پرداخت برای شما محاسبه خواهد شد اما در غیر آن بایستی دادخواستی مجزا به جهت تاخیر تادیه این مبلغ از دادگاه تقاضا نمایید .

دادخواست خسارت تاخیر تادیه را ثبت کنید

از اجرای احکام درخواست بازداشت و توقیف اموال منقول غیر منقول وی اقدام فرمایید

اگر در حکم صادره نسبت به تاخیر تادیه درخواستی نشده و اظهارنظری به عمل نیامده باشد باید برای خسارت تاخیر تادیه دادخواست مجزایی طرح کرده و تقاضای محکومیت به تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست قبلی لغایت زمان پرداخت را بکنید .