دادخواست عدم تمکین، بدون سند ازدواج چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۸ #30697044

سلام
میخوام دادخواست عدم تمکین بدم ولی سند ازدواج دست همسرمه ولی عکس اسکن شده صفحات اولیه و صفحاتی که لازمه رو دارم میتونم از اون عکسها پرینت بگیرم برای دادخواست استفاده کنم. چون دفترخانه ای که ثبت کرده ازدواج رو هزینه زیادی برای دادن رونوشت خواست.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازمند رونوشت سند ازدواج است

با دریافت رونوشت از دفتر ازدواج

سلام
باید اصل سند ازدواج و یا رونوشت سند ازدواج رو حتما داشته باشید
در غیر اینصورت با کپی نمی توانید کاری را انجام بدید جهت دادخواست عدم تمکین

رونوشت سند ازدواج لازم است

با سلام
با ارائه شناسنامه خود وصفحه مربوط به ازدواج در شناسنامه وتصاویر ماخوذه میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست اقدام نمایید

سلام
باید از طریق دفترخانه صادر کننده سند نکاحیه اقدام به دریافت رونوشت نمایید

خیر نمیشود زیرا باید مدرکی دال بر ارتباط زوج و زوجه وجود داشته باشد تا بتوان بر اساس آن عدم تمکین را اثبات کرد