بمن تهمت میزنه که منو تو دردسر بیاندازد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۷ #30688595

سلام
بنده و همسرم با هم اختلاف و دعوا داریم و دخترم رتبه برتر کنکور شد و باباش قول داد بهش که ماشین بنامش میزند و قول داد منزل را دیگر ترک نکند . اما باز نیت ترک منزل و بهانه جویی کرد و دخترم ماشین را نداد بهش به نیتی که اونرود و اینکه بهش قول داده برای او باشد . و همسرم از منزل رفت و بعد توسط برادرش که وکیل است اس ام اسی به دخترم داده که بنده وکالت برادرم را گرفتم و مادرتون به جرم دزدی و سرقت ماشین برادم تو درد سر میفتد و بهتراست تا فردا ماشین را برگردانه وگرنه شاکی میشوبم در صورتیکه من بر نداشتم و دست من نیست و همسرم نتوانسته از دخترم شاکی بشود به دروغ داره بمن تهمت میزنه که منو تو دردسر بیاندازد . چه کنم

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عناصر جرم وجود ندارد بخاطر همین شکایت رد میشود نگران نباشید

سلام هر گونه ادعای علیه شما مبنی بر ارتکاب جرم سرقت به علت وجود رابطه زن و شوهر منتفی و با توجه به اینکه خودرو در تصرف دختر شما می باشد اتهامی متوجه شما نخواهد بود

سلام و درود
اصولا اگر بخواهد شکایتی هم مطرح شود شکایتی تحت عنوان خیانت در امانت باید مطرح شود و برای اثبات آن ابتدا معمولا اظهارنامه ارسال میکنند برای شما و سپس خیانت در امانت که با توجه به پیامکشان که داده اند و باید نگه دارید تا در دفاع استفاده کنید نه جرم سرقت و نه جرم خیانت در امانت اثبات نمیشود زیرا ماشین را به دخترتان امانت داده اند ولی ادعای سرقت توسط شما شده است، به هیچ جایی شکایتشان نمی رسد.
با قدرت و اعتماد به نفس دفاع کنید.
موفق باشید.

باتوجه به توضیحات سرقتی صورت نگرفته و ادعای کذب است لذا درصورت شکایت ، شکایت ردخواهد شد بخاطر عدم عناصر متشکله جرم

با سلام شکایت مهم نیست بلکه اثبات آن مهم می باشد وچنانچه دلیلی مبنی بر توجه جرم به شما وجود نداشته باشد جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد

سلام، اگر خودرو در نزد شما نیست نگران نباشید شکایت هم بکند برای شما قرار منع تعقیب صادر می‌شود سپس قطعی شده شکایت اعاده حیثیت کنید علیه همسرتان