رفته به پلیس فتا گفته، چگونه دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۹ #30655896

سلام دیروز فردی رمز ایدی مش رو در اختیار من گزاشت من هم کلا رمز و.. رو عوض کردم بعد پنج ساعت یهو رمز و همه چی عوض شد بعد گفت رفته به پلیس فتا گفته حالا امروز از یک شماره خصوصی تماس گرفتند منم منم جواب ندادم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اطمینان حاصل نمایید که از پلیس فتا تماس گرفته اند یا خیر

سلام
می بایست جواب دهید در غیر اینصورت ابلاغیه ای برای شما ارسال می شود

سلام و درود ، مناسب است به تماس پاسخ دهید و یا شخصا مراجعه کنید زیرا در نهایت امکان جلب شما نیز وجود خواهد داشت؛ برای دفاع هم عدم وجود سونیت خاص ، عدم اضرار جدی و ابراز پشیمانی از اقدام را اعلام کنید.

سلام و درود
به هرحال باید جواب بدهید و الا ابلاغیه فرستاده میشود و در صورت عدم مراجعه امکان جلب و صدور حکم غیابی وجود دارد.

با سلام
پلیس فتا نمیتواند بدون دستور مرجع قضایی اقدام به تحقیق و کشف حقیقت نماید