آیا قانون گذار جرم تعریف کرده برای اینکار؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۷ #30628199

آقا و خانمی آگاهانه و بی مشکل دارن روابط ۳ نفره میکنن و نیاز مالی رو علت می‌دونن آیا قانون گذار جرم تعریف کرده برای اینکار و اگر بشه بندی رو معرفی کنید که بهش استناد کرد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این کار آنها جرم بوده و در دسته روابط نامشروع هست و در صورت اثبات با مدارک و شواهد کافی مطابق قانون مجازات تا ۹۹ ضربه شلاق درنظر گرفته شده

بله جرم می باشد واگرزنامحرز نشود رابطه نامشروع دون زناخواهد بود

درود
بله این روابط جرم است لیکن برای بیان عنوان مجرمانه آن باید بیشتر توضیح می دادید

با درود
بله اگر رابطه منظور شما فیزیکی باشد و (نامشروع بله)، وگرنه خیر.

با سلام بله اینکار جرم می باشد و ممکن است به رابطه ی نامشروع مادون زنا نیر محکوم شوند