گمشدن پرونده و شکایت مجدد برای مطالبه خسارت تاخیر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #30566408

پرونده ام (چک بلا محل به تاریخ سال ۸۱ ) با محکومیت خوانده(متواری) به پرداخت اصل مبلغ و ضرر و زیان و تاخیر و تادیه در مراحل بایگانی راکد بجزء یک تک برگ قرار تامین مفقود و یا امحاء گردیده و قاضی شعبه علی رغم پاراف سرپرست مجتمع از تشکیل پرونده بدل با کپی اسناد(کپی اسناد نزد من ) خوداری مینماید ، چه باید بکنم آیا قانونی وجود دارد که با استناد به آن بتوان قاضی راملزم به قبول این کار کرد
قانون اعتبار امر مخدومه چه میشود ، آیا شکایت دو باره قابل رسیدگی است و مبلغ تاخیر و تادیه در شکایت جدید از سال ۸۱ محاسبه میشود یا از زمان رای جدید

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع را به رئیس دادگستری محل منعکس کنید .

سلام چنان چه هر حکمی از پرونده دارید بر اسا آن می توانید تقاضای صدور اجراییه کنید . برای تشکیل بدل هم در صورت نیاز از همین مدارک استفاده می شود . در بایگانی هم معمولا از اوراق مهم اسکن تهیه می شود و در موقع لزوم پرینت آن به دستور قاضی در اختیار ذی نفع قرار داده می شود .