آیا امکان آزادی او با اعمال ماده ۴۸۳ وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۲۹۵ #30510879

با سلام پدر اینجانب به دلیل کلاهبرداری جعل سند و صدور چک بلامحل به ۲۷ ماه حبس محکوم شد آیا باتوجه به اینکه شکات رضایت دادن و جزای نقدی نیز اعسار آن قبول شد آیا امکان آزادی او با اعمال ماده ۴۸۳ وجود دارد یا خیر و مدت زمان رسیدگی به آنچه مدت است لازم به ذکر است که او ۱۲ ماه ازحبسش را گذرانده است

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقاضای تخفیف مجازات را درخواست کنید

از طریق ماده ۴۸۳ تقاضای تخفیف مجازات را درخواست کنید

سلام، بله دادگاه بصورت فوق العاده برگزار می‌شود مطابق ماده ۳۰۰همین قانون پس از بررسی مطابق و برابر با فراخور حال محکوم علیه اقدام به صدور حکم شایسته تخفیف می‌نمایند

سلام
بله ایشان می توانند از تخفیف در مجازات برخوردار
قاضی پس از بررسی پرونده با توجه به اینکه یک سوم از مجازات را گذرانده اند می تواند حکم آزادی مشروط دهد

با اعمال ماده ۴۸۳ معمولا تا نصف مجازات را تخفیف میدهند

با توجه به اینکه در جرم کلاهبرداری ،امکان اعمال حبس کمتر از یکسال وجود ندارد، و پدر شما یکسال را گذرانده است با درخواست اعمال ماده مذکور ، تقاضای تخفیف نمایید و در اکثر مواقع ، قضات دادگاهها ، مجازات را به یکسال تقلیل می دهند و پدر شما آزاد می شود.

سلام. طبق ماده فوق فقط میتونه تخفیف داده بشه یا به مجازاتی که به حال متهم مناسبتر است تبدیلش کنه، و همه ی این موارد الزامی نیست بلکه قاضی میتونه تخفیف نده. شما میتونید با توجه به اینکه یک سوم از مجازاتش را گدارنده است از طریق قاضی اجرای احکام درخواست آزادی مشروط بکنید .هم میتونید برای تخفیف موجود در ماده ۴۸۳ اقدام کنید هم ازادی مشروط