چکار کنم که از سفته هایم سوء استفاده نکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹ #30204494

باسلام.بنده بابت خرید گوشی بصورت اقساطی از استان کرمان شخصی کلاه برادر بنام محسن ___ شماره کارتی را بنام زهرا ___ بهم داد و گفت پول پیش رو واریز کنید و مدارک شخصی مانند کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه و ۲عدد سفته به مبلغ ۲ میلیون تومان پشت نویسی شده و امضا و اثر انگشت شده بوسیله پست ارسال کردم و حال معلوم شد که کلاه بردار است.چکار کنم که از سفته هایم سوء استفاده نکنند و بتونم وجه واریزی رو برگردونم و سفته ها رو باطل و یا برگردونم.الان تقریبا ۸ روز هست که سرگردانم نمی دونم چکار کنم.تشکر فراوان.خنفری از خوزستان.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه نباید به ایشان اعتماد می نمودید
اکنون می توانید ضمن اراسال اظهارنامه اقدام به طرح دعوای استرداد لاشه چک نمایید

سلام
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد لاشه ی چک را ارسال نمایید.
در صورتیکه نتیجه حاصل نشد دادخواستی با همین مضمون را به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

سلام
دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.