آیا به این دلیل حق طلاق یه زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #30166665

با سلام
دادخواست تمکین بنده به دلیل مهیا نکردن شرایط روحی و روانی فی مابین زندگی زناشویی در دادگاه تجدید نظر رد شد
۱- چکار میتوانم بکنم؟
۲- آیا به این دلیل حق طلاق یه زوجه تعلق میگیرد؟
۳- برای دادخواست مجدد باید در همان دادگاه اقدام کنم یا میتوانم در شهر محل سکونت خودم دادخواست بدهم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله از موارد حق طلاق برای زوجه میباشد .
می بایستی در محل سکونت زوجه دادخواست مجدد بدهید .

شما مسکن را با وسایل مورد نیاز تهیه نمایید و مجدد دعوای تمکین را مطرح نمایید. شما بایستی در محل سکونت زوجه طرح دعوی نمایید.
مهیا نکردن مسکن و ندادن نفقه توسط شما ، از موارد ایجاد حق طلاق برای زوجه است.