ادعای ضرب و شتم نموده، در صورتی که چنین چیزی نبوده، چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #30128981

سلام
شاکی از بنده شکایت مبنی بر ضرب و شتم مطرح کرده و گواه اورده در حالی که بنده ایشان رو مورد ضرب قرار ندادم و به باز پرس هم اعلام کردم.
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید ضمن جرح شهود و تقاضای مواجهه حضوری با ایشان ادله دیگری که مثبت بی گناهی شما هستند مانند شهادت شهود، استشهاد محلی، دوربین مدار بسته و... ارایه نمایید

با سلام برای اثبات عدم ایراد ضرب و جرح از ناحیه شما بایستی از قراین و شواهد و شهادت شهود دیگر از جمله عدم حضور در محل استناد به فیلم های دوربین های مداربسته استشهاد و تحقیق محلی و النهایه درخواست نقطه آنتن دهی موبایل شما در صحنه جرم در لحظه مورد ادعا .... استفاده نمایید و بازپرس را متقاعد نمایید که این کار از سوی شما انجام نگرفته است.

سلام. با توجه به اینکه گواهی یکی از دلایل اثبات میباشد بنابراین با سوگند گواهان در ارتباط با موضوعه مربوطه جرم محرز است و شما باید دلایلی برای خود بیاورید. بهترین کار برای شما آوردن گواه است. وقتی شما در این درگیری حضور نداشته اید ، فک کنید ببینید کجا بوده اید و چه کسانی را دیده اید.. یا اگر گواه ندارید با اوردن اسم جایی که بودید ، کارهایی که اونوموقع انجام دادید یا حتی پرینت تماس هاتون تو اون زمان میتونه مشکل گشا باشه. و اینا رو با بازپرس در میان بزارید. و باهاش جوری حرف بزنید که در گواهی دادن شاعد ها تردید کرده و خوب انها را مورد سوال قرار دهد که دروغشان اشکار شود. اگر این کارها را انجام ندهید با توجه به گواهان شاکی محکوم خواهید شد