من میتونم عدم تمکین بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۳ #30094524

بنده یک سال و نیم هست ازدواج کردم،سه ماه هست که با خانومم به مشکل خوردیم،همسرم در خونه رو قفل کرده بود و منو راه نمیداد و حتی قفل در خونه رو تعویض کرده بودن.بنده هم شکایت کردم از ایشون اما بعد از اینکه متوجه شکایت شدن قفل در رو برگردوندن، بعد وقتی رفتم خونه دیدم همه جهیزیه و وسایل خونه رو خالی کردن، حالا دادخواست طلاق دادن و در این سه ماه هر دو خونه پدرمون زندگی میکنیم.مهریه شون رو هم میخوان.حالا من نمیخوام ایشونو طلاق بدم ولی ایشون توی دادخواستشون گفتن بنده عصبی هستم،شب ها دیر به خونه میومدم،و سه ماهه که خونه نیومدم(درحالیکه اونا درو قفل کردن و منو راه ندادن) حالا با این دلایل آیا میتونه طلاق بگیره؟؟؟
توی دادخواست طلاقشون هم گفتن نمیخوان زندگی کنن آیا با ای جمله من میتونم عدم تمکین بگیرم و یا باید حتما خونه با وسایل تهیه کنم؟
توی این سه ماه نفقه شون رو هم پرداخت کردم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با این دلایل نمی توانند درخواست طلاق کنند مگر اینکه عسر و حرج خود را اثبات کنند

بله درخواست طلاقشون میتونه دلیلی بر عدم تمتیل به زندگی مشترک و تمکین از شما باشه. دادخواست الزام به تمکین دهید اما باید وسایل منزل را در حد متعارف فراهم نمایید.

برای تمکین، اسباب تمکین از جمله منزل و وسایل آن باید تهیه گردد

شما باید بمحض تغییر قفل و جمع آوری وسایل خانه اعلام سرقت می کردید که نکردید
حالا که چنین کاری نکردید ابتدا اظهارنامه تمکین فرستاده سپس دادخواست تمکین
در مورد طلاق هم دلایل محمکه پسند وشواهد ارائه کن

درود
اگر عسر و حرج زوجه برای قاضی محرز شود می توانند طلاق بگیرند. برای تمکین باید مسکن و لوازم آن را تهیه کنید.

باسلام دادخواست الزام به تمکین برعلیه ایشان تنظیم و به دفوترخدمات قضایی مراجعه نمایید.

باسلام
صرف ادعا مثبت چیزی نیست و زوجه باید ادعای خود را اثبات کند.
در خصوص عدم تمکین ابتدا باید دادخواست الزام به تمکین با فراهم کردن منزل و ... ثبت نمائید.