اثبات رابطه نامشروع بعد از طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲,۵۶۲ #30058750

با سلام برادر بنده ۴ ماه پیش از همسرش بطور توافقی جدا شدن و زوجه بر اساس توافق ماشین و ۳ دنگ از منزل مسکونی را به عنوان مهریه از برادرم گرفتند لیکن الان برادرم متوجه رابطه نامشروع همسرش در دوران قبل طلاق شده. آیا امکان ثبت شکایت وجود دارد و اگر وجود دارد نیاز به چه مدارک و مراحل حقوقی دارد
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله باید محکمه پسند و قوی باشد بهتر است قبلش با یک وکیل مشاوره نمایید

ارتباط نامشروع و یا بالاتر از این رابطه به حق و حقوق قانونی زوجه لطمه ای وارد نمیکند

سلام به شما. اولا- پیامهای اکانت حذف شده هم قابل پیگیری خواهد بود‌و بسته به نوع پیام و محتوای آن می باشد که قاضی موارد مجرمانه را تشخیص می دهد. ثانیا- رابطه نامشروع مقید به زمان نیست و شاکی میتواند به محض اطلاع شکایت خود را مطرح‌نماید. ثالثا- ارسال پیامک به زن شوهر دار هم بستگی به محتوای پیامک دارد . اگر پیامک حاوی الفاظی باشد که مبین رابطه نامشروع باشد مجازات رابطه نامشروع از طریق پیامک را دارد ..در هرحال محتوای پیامک بسیار مهم است و قاضی بر اساس آن میتواند مجرمیت متهم را تشخیص دهد.

سلام به شما دوست عزیز. اینکه شما فرمودین اموالی را جهت طلاق بنام همسر سابق خود زدید ارتباطی با ارتباط نامشروع ایشان نخواهد داشت و طبق قوانین جاریه ایران ، اگر شما در دوران دنیا این ادعا را اثبات می کردید باز هم مسقط حقوق مالی ایشان نخواهد بود و درصورت اثبات و صدور کیفرخواست، اگر دادگاه تشخیص رابطه نانشروع داد مجارات شلاق اعمال، و اگر تشخیص بنای محصنه داد حکم رجم صادر میکند.

مهریه زوجه حتی در صورت اثبات زنا به جای خود باقی است و اثبات جرم زنا یا رابطه نامشروع خیلی مشکل است

با سلام
در صورت اثبات رابطه نیز مهریه از روجه ساقط نگشته و زوج مکلف به پرداخت میباشد
اثبات بسیار سخت بوده و اماره نمیتواند قاضی را مجبور به پیگیری نماید و در صورت عدم اثبات،زوجه میتواند حد قذف را موضوع شکایت قرار داده و از برادرتان شکایت نماید.

با سلام
اثبات رابطه ی نامشروع نیازمند ادله مستدل و محکمه پسند میباشد
و حتی در صورت امکان، مسقط مهریه نخواهد بود