آیا خواهرم میتونه بره دادگاه و رسیدگی انجام بده و یا باید بصورت دیگه اقدام به طلاق بکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #29973131

با سلام
خواهر من و همسرش در خواست طلاق توافقی دادن، جلسات مشاوره هم به پایان رسیده و رای صادر شده، امروز همسرشون حکم رو پاره کرده و میگه که من طلاق نمیدم.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون ما از متن حکم اطلاعی نداریم نمی‌شود در مورد سوال اظهار نظر نمود ولی خواهر شما می توانند با مراجعه به دادگاه مربوطه یک نسخه دیگر از آن حکم مذکور را بگیرند و ملاحظه کنید که متن آن چه چیزی است و چه نوع طلاقی که در آن نوشته شده است و در این مورد از دادگاه صادرکننده رای سوال نمایید که آیا بدون توافق مکان اجرای وجود دارد یا خیر اگر وجود نداشت خواهر شما باید دادخواست طلاق به استناد یکی از شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج یا به لحاظ عسر و حرج و مشقت در زندگی با شوهر تقدیم نماید البته رسیدگی به این موارد معمولا زمان‌بر و طولانی است و بهتر است همان توافقی کار خود را انجام دهند