با توجه به عدم اتمام طول درمان و صادر نشدن رای نهایی راهی جهت گرفتن دیه ی فرزندم هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #29959147

با سلام وخسته نباشید بنده دارای پسر یک ساله ای هستم که بر اثر قصور پزشکی دچار مشکلات حرکتی شده و کمیسیون پزشکی قانونی سه نفره کادر پزشکی یعنی دکتر و دو تن از ماماها را مقصر اعلام کرده و طول درمان را تا پایان سن دو سالگی فرزندم تعیین کرده و الان بر اثر اعتراض اونا پرونده رفته به استان مجاور برای کمیسیون پنج نفره و هنوز نوبتمان نشده و تشکیل نگردیده الان بنده راهی دارم به بازپرس پرونده مراجعه کنم و علل الحساب مبلغی از دیه یا ارش را بگیرم که حداقل تا سن طلایی فرزندم از دست نرفته با تمام قوا برایش تلاش کنم چرا که هزینه های درمان کار درمانی و گفتار درمانی و ویزیت مکرر دکترهای متعدد که گاها بعضیهاشون در تهران و تبریز میباشن بسیار عرصه را به بنده تنگ نموده است و سرسام اور است. با توجه به عدم اتمام طول درمان و صادر نشدن رای نهایی راهی جهت گرفتن دیه ی فرزندم هست؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن ارزوی بهبودی وسلامتی فرزند شما
تا زمانی که حکم محکومیت قطعی صادر نشود مطالبه دیه امکانپذیر نیست.
در مورد تصادفات و شرکتهای بیمه گر این امکان هست ولی در فرض سوال شما خیر .