آیا راهی که بتوان در سریعترین زمان ممکن اقدام به بازپس گیری امور تعاونی شود وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۵ #29845133

دادگاه بدوی مصوبه افزایش سرمایه هیئت مدیره تعاونی را که بدون برگزاری مجمع عمومی عادی و با فروش سهام نابرابر و ..... و پذیرش عضویت تعداد بیش از یکصد نفر عضو جدید برخلاف اساسنامه و قوانین آمره صورت گرفته را باطل نموده است .
با توجه به این امر ، سهامداران موسس قبل از ابطال این مصوبه مالکان و سهامداران قانونی تعاونی محسوب می گردند .لکن تعاونی هنوز در اختیار اعضای موسس قرار نگرفته و رای دادگاه در مرحله تجدیدنظر می باشد .
آیا راهی برای تخلیه ید، خلع ید ،تصرف عدوانی یا هر روشی که بتوان در سریعترین زمان ممکن اقدام به بازپس گیری امور تعاونی توسط سهامداران حقیقی شود وجود دارد ؟
بهترین و سریعترین راه ممکن از نظر قانون چیست ؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله امکانپذیر میباشد

سلام تا قطعی شدن رای خیر

با احترام ، تحت شرایطی بله امکان پذیر است.

سلام تحت شرایطی امکان پذیر است بله

با سلام بله با شرایطی امکان پذیر است

با درود با شرایطی امکان پذیر است بله

با درود ، شما می توانید اقدام به درخواست دستور موقت بفرمایید.