حکم آدم ربایی و تجاوز برایش صادر شده، میشود کاری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۸ #29659138

با سلام
یکی از اقوام ما با یک پسر ۱۰ ساله را در حین دزدی از فروشگاه دستگیر و با وی لواط میکند الان خانواده پسر بچه ادعا میکنند که آدم ربایی و تجاوز انجام شده ولی فیلم دوربین فروشگاه تا جایی که به طبقه بالا میروند با رضایت خود رفته است الان یک ماه زندان براش نوشتن و میگن آدم ربایی کرده و اثبات کردن نمیخاد الان میتوان کاری کرد که مصداق آدم ربایی نشه؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود اثبات آدم ربایی نیازمند ارائه ادله قوی می باشد

سلام
اثبات آدم ربایی نیازمند ارائه ادله قوی می باشد
اما در خصوص لواط چنانچه موضوع به اثبات برسد، در صورتی که فاعل فردی عاقل و بالغ باشد و مفعول شخصی نابالغ، برای فاعل حکم اعدام و برای مفعول حکم تادیب صادر خواهد شد.

این امر آدم ربایی نیست ولی اگر تجاوز اثبات شود حکم سنگینی در انتظار ایشان خواهد بود.

در این رابطه باید پرونده مطالعه شود..ولی در کل اقدام این شخص میتونه از مصادیق اغفال و ربایش محسوب بشه چون قربانی کودک و زیر ۱۵ سال سن داشته است. مضافا مجازات لواط به‌جای خود باقیست.

سلام و درود
درصورتی که شکایت شروع به سرقت مطرح شده باشد میتواند در دفاع کمک کند ولی باتوجه به اینکه لواط اتفاق افتاده است و احتمالا در حد تفخیذ ثابت شده است در مرحله تجدیدنظر هم خانواده ی مجنی علیه(پسر) اعتراض میکنند و احتمال تشدید مجازات هم در برخی موارد وجود دارد.
ولی تا زمانی که مجازات قطعی تعیین شود باتوجه به اهمیت موضوع پرونده، فرصت بسیار است.