اگر بطور نامساوی تقسیم شده باشد بعد از چند سال میتوانند خواهان حقوق کامل خود باشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۶ #29606456

سلام ایا انث فردی بعد از تقسیم ما ترک که اگر بطبور نامساوی تقسیم شده باشد بهد از چندسال میتوانند دوباره خواهان حقوق کامل خود باشند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر تقسیم به تراضی بوده است نمی توانید آن را بر هم بزنید ولی اگر مبنای تقسیم مباحث دیگری بوده است امکان ابطال تقسیم وجود دارد

دعوای بطلان تققسیم مطرج کنید

سلام
چنانچه احراز شود به تقسیم به غلط بوده است در این صورت امکان طرح دعوای اعلام بطلان تقسیم وجود دارد