با احداث غیرقانونی بالکن بر روی کوچه، سبب مزاحمت شده آیا برای طرح شکایت باید سندی ارائه شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۰ #29600771

یکی از همسایگان با احداث غیرقانونی بالکن بر روی کوچه ، سبب مزاحمت دیگر همسایگان شده آیا برای طرح شکایت در شورای حل اختلاف باید سندی ارائه داد که شاکی یا شاکیان اهالی آن کوچه هستند یا نه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قدام به طرح شکایت نمایید که موضوع توسط کارشناس بررسی خواهد شد و نیازی به اثبات اینکه شما از همسایگان میباشید نمیباشد.

باید قبل از هر اقدامی ابتدا باید از طریق شهرداری منطقع موضوع را پیگیری نمایید که ایا اجازه چنین کاری را داشته است یا خیر؟در صورت اثبات غیرقانونی بودن اقدامات خود نسبت به موضوع اقدام می نماید

سلام
ایتدا اقدام به اخذ استشهادیه محلی نموده و متعاقبا مراتب را تامین دلیل کنید و سپس مبادرت به طرح دعوای رفع تصرف کنید
همچنین میتوانید مراتب را ازطرق تماس با ۱۳۷ گزارش نمایید

سلام
در صورتیکه بنابر نظر شهرداری ،ساخت دارای مجوز بوده است امکان شکایت ندارید. در غیر اینصورت میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به طرح شکایت نمایید که موضوع توسط کارشناس بررسی خواهد شد و نیازی به اثبات اینکه شما از همسایگان میباشید نمیباشد.

با سلام
چنانچه بالکن غیرقانونی احداث شده با مراجعه به شهرداری میتوانید پیگیری نمایید همچنین از طریق شورای حل اختلاف باید ابتدا تامین دلیل نموده و با استشهادیه ای از اهل محل نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید

قبل از طرح شکایت باید از طریق شهرداری پیگیری نمایید که بنای احداثی دارای مجوز می باشد یا خیر ؟ در صورت غیرقانونی بودن ، شهرداری راسا از طریق اجرائیات اقدامات لازم را انجام خواهد داد .