ترک خانه بی اذن شوهر رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۶ #29421641

همسر من رفته خونه باباش و حالا مدعی شده که من از خونه بیرون انداختمش ؟
چطور میتونم ثابت کنم که اینطور نیست؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باشهادت شهودوفرستادن اظهارنامه مبنی بربرگشت

سلام و وقت بخیر.
برای اینکه شما خانم را از خونه بیرون کرده اید،خانم باید دلائل اثباتی ارائه دهد و شما باتوجه به آن دفاع کنید.شما در جهت مقابل اظهارنامه تمکین و در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به تمکین زوجه را طرح کنید.از شهادت شهود و تحقیق محلی استفاده کنید.
موفق باشید

بدوا اظهارنامه ارسال کنید و قید کنید که بدون اجازه منزل مشترک را ترک کرده در صورت عدم مراجعت طرح دعا کنید

زوجه باید دلائل خود مبنی بر بیرون نمودنش را ارائه نماید صرف ادعاکفایت نمی کند دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید.

بدوا اظهارنامه ارسال کنید و از ایشان دعوت به تمکین کنید و اگر امتناع کردند سپس دادخواست الزام به تمکین طرح کنید.

با سلام

ابتدا اظهارنامه تمکین ارسال نموده سپس دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید