برای تعیین تکلیف معاونت در قتل باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۶۰ #29366330

در قتل عمدی قصاص قاتل انجام نشد به دلیل رضایت اولیایی دم و دریافت پول و براساس ماده ۶۱۲ قاتل با آزادی مشروط آزاد شده اکنون در پرونده برای معاونت در قتل که اکنون در زندان به بیست سال حبس حکم دادن ایا تبصره ماده فوق و ۱۲۷ شامل حال معاون میشود و طبق درخواست زندانی برای تعین و تکلیف به دادگاه صادر کنده رای ارسال شده و موافقت نشده
آیا این قانونی میباشد؟
لطفان اگر امکانش هس راهنمایی بفرماید مرسی

مشاوره حقوقی قتل
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تصمیم نهایی ازطریق قاضی می باشد.

درود بر شما.قاضی پرونده تصمیم میگیرد

تصمیم در این خصوص مهریه به نظر قاضی می باشد

در نهایت تشخیص آن بر عهده دادگاه است.

درتبصره ماده ۶۱۲قانون مجازات اسلامی آمده است که : در این مورد معاونت در قتل عمد موجب حبس از یک تا پنج سال خواهد بود.هرچند توضیح شما کامل نیست اماطبق ماده ۱۲۷ ق.م.ا. الف- در جرائمی که مجازات قانونی آنها سلب حیات یا حبس دائم است، حبس تعزیری درجه دو یا سه منظور میگردد. حال اساس ۲۰سال حبس را باید در اصل مستندات و بررسی ها توسط قاضی محترم جویا شد.

بستگی به نظر قاضی پرونده داره

با احترام تصمیم نهایی با قاضی است