بین فرزندان متوفی و ایشون که عموشون میشه اختلاف رخ داده، آیا به ایشون هم چیزی میرسه از مال برادر بزرگش؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #29300166

سلام دایی من ۴ سالش بوده که پدرش فوت میکنه، بعد برادر بزرگش اسم برادر کوچیکو میبره توی شناسنامه ی خودش و تحت پوشش مالی قرار میده ۵۰ سال پیش، بدون هیچ حکم قانونی تقریبا کفیلش میشه، مادرشونم در قید حیاط بوده، حال در انحصار وراثت اسم ایشون هم چون توی شناسنامه بوده جزو ورثه اومده،

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نسبت به انحصار وراثت امکان اعتراض وجود دارد. ولی برای اثبات عدم وجود یکی ار وراث در لیست ورثه نیاز به مدارک و مستندات محکم می باشد و با توجه به سابقه ثبتی و سجل احوال محل می توان این امر را ثابت نمود

اگر در انحصار وراثت وراث اعتراضی در ورثه دیگر داشته باشند مثالا ادعای عدم وراثت شخص مفروض میتوانند همزمان با درخواست انحصار وراثت اعتراض خود را مستند و مستدل بیان کنند